Biólogo, geobiólogo y terapeuta integrativo

Josep Maria Llorach Garcia

Biòleg, especialista en Geobiologia i format en medicina integrativa. En aquest moment tinc 61 anys i, cada dia que passa, continuo estudiant i aprenent amb les ganes del primer dia d’escola.

Després de la meva llarga etapa com educador ambiental, a la que continuo lligat, ara us ofereixo un assessorament professional en l’àmbit de la salut natural de la persona i de l’espai on viviu.

Al meu costat trobareu un acompanyament proper, sincer i honest que us ajudarà a caminar cap al manteniment de la salut. Crec en les capacitats autocuratives del nostre cos i us ajudaré a recuperar-les, si em feu confiança.

Si voleu saber més de mi, us puc explicar que vaig néixer el 1957 a Valls. L’any 1981 vaig crear l’Escola de Natura CEL ROGENT, de la qual vaig ser el director al llarg de més de vint-i-cinc anys. Al llarg d’aquest temps vaig fer una intensa tasca educativa i de divulgació transmetent d’una forma entenedora els complexos sistemes naturals de casa nostra. L’any 1985 vaig formar part del grup fundador de la Societat Catalana d’Educació Ambiental, de la qual vaig ser el primer president. He impartit nombrosos cursos de coneixement del medi natural i publicat diversos treballs i itineraris de natura, com Itineraris autoguiats per les muntanyes de Prades, Itineraris autoguiats pels Ports, Els sistemes naturals de Salou, Itineraris per Valls, Guia de les fonts del terme de Vandellòs i de l’Hospitalet de l’Infant, El parc natural de Montserrat: 10 rutes autoguiades, entre altres. He realitzat també tasques de divulgació a través de la televisió, com el programa Oxigen de Canal Reus TV, que es va emetre entre el 2004 i el 2005. El curs 2009-2010 vaig treballar de professor associat a la Universitat Rovira i Virgili, en formació del professorat. El 2011 vaig ser nomenat cap del Departament d’Agenda 21 de l’Ajuntament de Barcelona, tasca que vaig exercir més de 2 anys, fins al 2013.

En tot aquest temps, em vaig anar formant en l’àmbit de la salut integrativa fins que, finalment, aquesta és la nova feina que desenvolupo actualment. Em vaig formar en teràpia floral de la mà de diversos professors com Jordi Cañellas, Ricardo Orozco, Begoña Alias, Carlos Cruz i altres. El camp de la Geobiologia ha vingut de la mà de Raymond Montercy, Javier Petralanda, Carlos Martin La Moneda, Sergio Pallarés, Albert Talarn, Carles Labèrnia, i altres. La part de nutrició i dietoteràpia m’ha arribat de la mà d’Olga Cuevas, Lucía Redondo, Ana Belen Fraile, Karmelo Bizkarra, Gabriel de Carvalho i altres. Finalment vaig decidir aprofundir més en la part de la medicina higienista, l’espagíria i la medicina antroposòfica de la mà del Dr. karmelo Bizkarra i tot el seu equip durant dos anys d’intensos estudis.

Proximos curso

No se han encontrado cursos

Enviar pregunta
¿Necesitas ayuda?
Hola, podemos ayudarte?